Въпрос относно Acceleration patch-овете

Въпрос относно Acceleration patch-овете

Мнениеот teardrop10 » Чет Сеп 04, 2008 12:21 am

Какво ще ми кажете за Acceleration patch-овете има ли реална полза и ако да как точно да я извлека питам тук понеже смятам че ще ми е по лесно наготово да науча :)
Благодаря предварително!
Everybody's gotta learn sometimes...
teardrop10
Приятел
Приятел

Re: Въпрос относно Acceleration patch-овете

Мнениеот metala » Чет Сеп 04, 2008 1:30 am

Лично аз от програми, които твърдят че забързват компютъра не съм останал с хубаво впечатление.
До колкото помня повечето или нищо не правеха, или оставяха чувството че е по-бързо (вероятно плацебо) и по-късно компютъра става още по-бавен оте пдеи да си сложиш тази програма.

Най-доброто нещо за поддържане голяма бързина под Windows е инсталирането на по-малко програми които се зареждат в началото и изобщо инсталирането на по-малко програми, както и следене на параметрите да са в норма - като свободно пространство, заредени процеси и количеството RAM което заемат. Ако това не помогне, преинсталацията е решение, винаги трябва да е последния Service Pack (ама интегиран, защото инсталирания ръчно не върши работа), защото поправят проблеми и в повечето увеличават производителността, както в случая с Vista SP1.

Овърклок на CPU и/или видео карта може да помогне в игрите, но в приложните програми не се усеща голяма разлика дали ще си на 2.66GHz или на 3GHz.
Аватар
metala
Модератор
Модератор

Мнениеот teardrop10 » Чет Сеп 04, 2008 11:40 pm

Значи Марине .. аз не уточних тоя пач е уж за торентите и аз останах с впечатлениято че едва ли не забързва дърпането което ми се струва малко нелогично , но понеже аз самата не оставам с добро впечатление директно трия .. пък ти кажи все пак дали съм останала с погрешно впечатление или наистина може да ми акселарейтва даунлоуда ( изгоря ми още един пиксел на монитора между другото :) )
teardrop10
Приятел
Приятел

Мнениеот m_sharky » Пет Сеп 05, 2008 12:19 am

мир на праха му :cry: :lol:
Аватар
m_sharky
Администратор
Администратор

Мнениеот metala » Пет Сеп 05, 2008 12:43 am

teardrop10 написа:аз не уточних тоя пач е уж за торентите

Уххх, а аз писах глупости :lol:
Ако е същия пач, вдига броя на TCP връзките и полуотворените връзки за Windows XP. Но не мисля че помага особвно, поне това което аз бях пробвал за тея връзки. До колкото чух рутерите на БТк режат на 150 връзки, т.е повече от 150 не можеш да направиш (може и да не е вярно).

teardrop10 написа:( изгоря ми още един пиксел на монитора между другото :) )

Събери 7 и виж дали печелиш нов монитор.
Аватар
metala
Модератор
Модератор

Мнениеот teardrop10 » Пет Сеп 05, 2008 11:10 am

нищо и без това връзката на бтк в момента им е ужасна даже ще ходя вероятно днес да се разправям което не ми е особено приятно аз затова гледах за някакви буустери ма нещо тцък
а тоя пиксел беше поне 20ти , пък по важното е че монитора е 21'' црт хитачи :) така че нека умират тамън да си взема нов
благодаря все пак иначе за информацията :wink:
teardrop10
Приятел
Приятел

Мнениеот m_sharky » Пет Сеп 05, 2008 11:16 am

ако е в гаранция ходи си взимай нов и се кефи :D макар че не си нацелила марката. най-добрите марки са panasonic, philips, sony
Аватар
m_sharky
Администратор
Администратор

Мнениеот metala » Пет Сеп 05, 2008 11:46 am

m_sharky написа:ако е в гаранция ходи си взимай нов и се кефи :D макар че не си нацелила марката. най-добрите марки са panasonic, philips, sony

Аз съм много доволен от моя Philips. Макар, че като го взех пъвия път, беше изгоряла цяла колона.... пускаш го, всичко си е наред, след определено време игра и гледаш от ляво една розава линия (маргента) от горе до долу, след още малко време изчезне :D . Върнахме го и си взех друг от друго място, но същия модел, до сега не е показвал проблеми.
Аватар
metala
Модератор
Модератор

Мнениеот teardrop10 » Съб Сеп 06, 2008 3:01 pm

не е тоя монитор е много стар но доколкото си спомням ги взехме два на някаква далавера безплатно или почти без пари втора опотреба
аз съм си доволна но са си е доста стар
сега обаче брат ми ще заминава за варна и ще остави тук доста апетитна техника
и чувствам как ще се пренасям от време на време в неговия апартамент.
С монитори не съм имала такива проблеми като на Марински , но една кафе машина като я купихме на първото пускане течеше от всички възможни места включително и отзад където е кабела освен от там откъдето трябва :)
teardrop10
Приятел
Приятел

Мнениеот metala » Нед Сеп 07, 2008 12:42 pm

teardrop10 написа:С монитори не съм имала такива проблеми като на Марински , но една кафе машина като я купихме на първото пускане течеше от всички възможни места включително и отзад където е кабела освен от там откъдето трябва :)

Извода какъв е?
Не си взимайте кафе машини, използвайте кубинска кафеварка.
morning coffee.jpg
morning coffee.jpg (48.57 KIB) Прегледано 1642 пъти

For The Win
Аватар
metala
Модератор
Модератор

Мнениеот teardrop10 » Пон Сеп 08, 2008 2:51 am

:D
teardrop10