• A-
  • A
  • A+

Ръководител:

Антон Ишев

   На 05.12.2017г. при засилен интерес и под формата на турнир се проведе публичната изява на Волейболен клуб – ПМГ с ръководител Антон Ишев. В него взеха участие представителните отбори на ПМГ, ЕГ и ПГСАГ, които демонстрираха превъзходна техника съчетана с добра тактическа подготовка. Срещите бяха изключително оспорвани, като през цялото време над всичко се извисяваше ПРИЯТЕЛСТВОТО между играещите. Да се насладят на магията на волейболната игра бяха дошли много директори и учители от двете гимназии, преподаватели от ЮЗУ „Н.Рилски“ – Благоевград , родители, журналисти, съученици и приятели. За финал на изявата г-н Ишев поднесе грамоти на отборите от името на ръководството на ПМГ „Акад. Сергей Корольов“ – Благоевград.

  3

 4

     На 15.02.2018г. пред погледите на родители , учители и много гости протече публичната изява на „Волейболен клуб-ПМГ" с ръководител Антон Ишев. Девойките и юношите от гимназията със смесени отбори премериха сили със своите връстници от ЕГ, ПГИ и НХГ. Тук нямаше победени ! Всички бяха победители , защото няма нищо по-прекрасно от удоволствието и емоцията на магията наречена - волейбол! Този форум се оказа и генерална репетиция за предстоящите „Ученически игри 2018 г.".

woleibolen klubpmg 1

 woleibolen klubpmg 2

 woleibolen klubpmg 3

woleibolen klubpmg 4

 woleibolen klubpmg 5

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Компютърно моделиране

Компютърно моделиране

Ръководител:

Константина Бучинска

Read more...

Математика за всеки

Математика за всеки

Ръководител:

Биляна Поповска

Read more...

Архимед

Архимед

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.