• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Надя Джувтова

    На 06.1.2018г. и 20.01.2018г. от 10:00 часа в ПМГ "Акад. С. Корольов" се проведоха публичните изяви на „Better and Better" с ръководител Надя Джувтова. Учениците представиха българските традиции за празнуване на Коледа и Нова година и ги съпоставиха с тези във Великобритания. Беше много приятно да се види, че осмокласниците почитат и спазват българските традиции и обичаи.

bb1-1

bb1-3

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Компютърно моделиране

Компютърно моделиране

Ръководител:

Константина Бучинска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.