• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Антон Ишев

 На 20.12.2017г. и в навечерието на коледните празници се проведе публичната изява на „Канго джъмпс клуб - ПМГ“ с ръководител Антон Ишев. Чудесен синхрон и добри координационни умения показаха 15-те девойки от клуба пред погледите на директора и зам.директора на ПМГ„Акад.Сергей Корольов“ - Благоевград - г-н Каращранов и г-н Цветанов, учители, родители, съученици и приятели. На събитието присъства като гост Красимир Стоянов – председател на обществения съвет към проекта “Твоят час”. Макар изтощени от физическото натоварване усмивките не слизаха от лицата на участничките, които вече подготвят и своята изненада за предстоящата 45 годишнина на гимназията през месец Април 2018 г.

kango1

kango2

kango3

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Химията - лесна и интересна

Химията - лесна и интересна

Ръководител:

Гергана Шопова

Read more...

Архимед

Архимед

Ръководител: Ирина Малепевска

Read more...

Ready to use English

Ready to use English

Ръководител:

Милена Бекярова

Read more...

Литературен клуб

Литературен клуб

Ръководител:

Мария Чолакова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.