• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Руен Калибацев

    На 13.12.2017г. в спортен комплекс АУБ се проведе публичната изява на групата по Бейзбол. Участваха ученици от 9 и 10 клас. Те се упражняваха по хвърляне и ловене на топка и батиране/удар с бухалка/, ловене на ролинг топки/търкалящи топки/. В изявата взеха участие преподаватели по физическо възпитание и спорт от гимназията и Ясен Неделчев – треньор на отбора шампион по бейзбол на България и спортен директор на АУБ.

beizbol 2

beizbol 3

 

     На 12.2.2018г. се проведе представителната изява на учениците от група за интереси „Бейзбол". В нея взеха участие учениците в клуба и техни преподаватели по физическо възпитание и спорт. По време на изявата се демонстрираха превъзходна техника съчетана с добра тактическа подготовка.

bejzbol 1

bejzbol 2

bejzbol 3

 

 

 

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Литературен клуб

Литературен клуб

Ръководител:

Мария Чолакова

Read more...

Химията - лесна и интересна

Химията - лесна и интересна

Ръководител:

Гергана Шопова

Read more...

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Ръководител: Антон Ишев

Read more...

„The Voice”

„The Voice”

Ръководител:

Велизар Балевски

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.