• A-
  • A
  • A+

Община Благоевград организира поредица от празнични събития

     На 5 октомври отбелязваме 110 години от освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония. Община Благоевград организира поредица от празнични събития, в които активно участие взеха учениците и преподавателите от ПМГ" Акад.С. Корольов"

     В 10.00 часа на площад "Македония" ученици от ПМГ присъстваха на ритуала по издигнето на националното знаме на Република България.

     В 10:30 часа положиха цветя на паметника на Македоно-одринското опълчение на пл. „Мите Марков".

     От 11:00 часа присъстваха на историческата възстановка „Утрото на свободата", посветена на освобождението на Горна Джумая.

 image0

image1

image2

image4

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Обществени науки и ...

  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.