• A-
  • A
  • A+

гр. Бърно, Чехия

     Като представител на Българската асоциация на преподавателите по английски език, Таня Бикова, учител по английски език в ПМГ „Акад. С. Корольов" – Благоевград, взе участие в 12-та международна конференция на ATECR (Чешка асоциация на преподавателите по английски език), състояла се на 8 и 9 септември 2017г. във втория по големина град в Чехия – Бърно.
    Любезният домакин, Катедрата по английски език и литература от Факултета по педагогика на Масариковия университет и ATECR се бяха постарали да има богат избор от презентации на теми като модерните технологии и културата в преподаването на английски език за различни възрастови групи, преподаване на английски език в приобщаващи класни стаи и извън училище, матурата и международни изпити по английски език и др., както и богата социална и културна програма, което да направи конференцията вълнуващо и незабравимо преживяване за всички участници.

01

02

03

04

05

06

Обучение по катедри


  • Природни науки и екология

  • Техническо обединение

  • Обществени науки

  • Информатика и ИТ

  • Математика

  • Чужди езици

Проект "Твоят час"

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Smart and beautiful

Smart and beautiful

Ръководител:

Таня Беличка

Read more...

Творческо писане

Творческо писане

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Компютърна графика

Компютърна графика

Ръководител:

Петрана Давчева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %