• A-
  • A
  • A+

150-та годишнина от смъртта на Георги Раковски

     Ученици от различни класове на ПМГ „Акад. Сергей Корольов" - Благоевград с ръководители Антон Ишев и Васко Пандурски посетиха Военна академия – София, която организира ден на отворените врати, по повод 150-та годишнина от смъртта на Георги Раковски.
     Гимназистите на място се запознаха с историята и всички забележителности на Академията. Всички останаха възхитени от залите на Фердинанд и Борис III – символ на величие и аристократизъм.
     Трите зали са имали протоколно-церемониален характер и бяха подходящи места за много снимки.

img 20171009 142351

img 20171009 142612

img 20171009 143623

img-8504850680446f728b3fe7275f22f7eb-v

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

ЗаБавните физици

ЗаБавните физици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Архимед

Архимед

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Химия плюс

Химия плюс

Ръководител:

Илонка Каракичева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.