• A-
  • A
  • A+

Медалистите от "Математика без граници" - есен

     На 02.12.2017 г., преди старта на математическия турнир "Иван Салабашев" в ПМГ "Акад. Сергей Корольов" бяха  наградени медалистите от математическото състезание "Математика без граници" - Есен и първенците от математическия турнир "Черноризец Храбър". Състезателите от "Математика без граници" спечелиха 2 златни, 16 сребърни и 20 бронзови медала. От тях възпитаниците на ПМГ получиха 18 медала, от които 1 златен, 9 сребърни и 8 бронзови. Носител на златен медал е Иво Петревски, ученик от 5. клас. Той е първенец в своята възрастова група от явилите се в ПМГ участници на математическия турнир "Черноризец Храбър"

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Smart and beautiful

Smart and beautiful

Ръководител:

Таня Беличка

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Театрално Ателие „Птиците”

Театрално Ателие „Птиците”

Ръководител:

Павлин Славов

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.