• A-
  • A
  • A+

"Аз, бъдещето на Европа"

     По повод 45-годишнината на Природо-математическата гимназия "Акад. Сергей Корольов" училището обявява конкурс на европейска тематика, с подкрепата на евродепутата Андрей Новаков. Темата на творческата надпревара е: "Аз, бъдещето на Европа".

     Целта на конкурса е да провокира младите хора да изразят личните си позиции по въпроса за бъдещето на България в Европейския съюз.

     Конкурсът набира за участие есета и мултимедийни презентации. Право на участие имат всички ученици от 5. до 12. клас на ПМГ.

     1. Регламент за участие в конкурса за есе - ТУК;

     2. Регламент за участие в състезанието по информационни технологии - ТУК;

     Награди :

     Една специална награда, и  за всяко направленията по една първа, втора и трета награда.

     Специалната и двете първи награди са посещение на Европарламента в Брюксел, организирано от евродепутата Андрей Новаков със съдействието на Училищното настоятелство към ПМГ „Акад. С. Корольов" – Благоевград

     Класираните на второ място ще получат материални награди на стойност 300 лв.

     Класираните на трето място ще получат материални награди на стойност 200 лв.

Адрес на който да се изпращат есетата: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

  

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Химия плюс

Химия плюс

Ръководител:

Илонка Каракичева

Read more...

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.