• A-
  • A
  • A+

Отлично представяне на учениците от ПМГ„Акад. Сергей Корольов" в Националното състезание по математическа лингвистика

     От 26 до 28 януари 2018г. в град Пловдив под егидата на МОН и СМБ се проведе престижното национално състезание по математическа лингвистика в четири групи: V-VII, VIII-IX, X-XI и XII клас. За всяка група беше изготвена тема, която се състои от три задачи, предполагащи запознанство с основните понятия от езикознанието и математиката. В състезнието взеха участие 256 ученици от цялата страна. В надпреварата се включиха и Георги Атанасов, Славчо Джукев, Антонио Георгиев и Велико Фотев от ПМГ„Акад. Сергей Корольов". Всички ученици се представиха отлично и за пореден път защитиха името на гимназията. Антонио Георгиев се класира на първо място в състезателна група (8-9 клас).
     Поздравления за достойното представяне и успех! 

Интервю с учениците - ТУК

received 10210735303234129

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Литературен клуб

Литературен клуб

Ръководител:

Мария Чолакова

Read more...

Евклид

Евклид

Ръководител: Нина Кавалджиева

Read more...

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Smart and beautiful

Smart and beautiful

Ръководител:

Таня Беличка

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.