• A-
  • A
  • A+

Фондация "Корпус за образование и развитие-КОРПлюс"

     Ивана Борисова Сачкова 6. клас и Ева Бориславова Тюлекова 7. клас се класираха на първо и второ място в училищното SPELLING BEE състезание на ПМГ "Акад. Сергей Корольов" - Благоевград, което се проведе на 27.02 2018г. В надпреварата участваха 15 деца, които се състезаваха в 10 кръга. Думата "amplify" донесе победа на Ивана Борисова Сачкова. Състезанието се организира от Фондация "Корпус за образование и развитие-КОРПлюс".
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ! УСПЕХ!

20180227 124329

20180227 124306 hdr

20180227 124157 hdr

20180227 120612

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Компютърно моделиране

Компютърно моделиране

Ръководител:

Константина Бучинска

Read more...

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.