• A-
  • A
  • A+

Как 5-ти клас посрещна 1-ви март

     По случай Първи март учениците от 5-ти клас подариха мартеници за здраве и късмет на всички учители и ученици в гимназията. По повод 140 години от Освобождението на България във всяка класна стая беше поставен българския трибагреник.

dsc02262

dsc02166

dsc02256

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Театрално Ателие „Птиците”

Театрално Ателие „Птиците”

Ръководител:

Павлин Славов

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Евклид

Евклид

Ръководител: Нина Кавалджиева

Read more...

Бейзбол

Бейзбол

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.