• A-
  • A
  • A+

 

До
Училищното ръководство
Училищния колектив и
Учениците на ПМГ на „Акад. С. Корольов"

     В този тържествен ден Ви поздравявам от името на Училищното настоятелство и всички родители по повод на Вашия 50-годишен юбилей от създаването на ПМГ „Акад. Сергей Корольов"- Благоевград.
     Вече пет десетилетия Вие сте биещото сърце на Благоевград и стотици ученици, поколения наред са преминали през класните Ви стаи и са поели по своя път не само с получените знания, но и с частица от училището завинаги в сърцето си.
     Празникът е повод за удовлетворение от постигнатото и доказателство за усилията, които полагате в израстването на поколения възпитаници. Постигнатите високи резултати на олимпиади и състезания в различните области наложиха ПМГ „Акад. С. Корольов" като най-предпочитаното училище в областта, доказващо успешната подготовка на своите възпитаници. Вашият празник е празник и за всички бивши и настоящи учители и ученици на гимназията.
     Уважаеми учители, като носители и пазители на просветната традиция, Ви поздравявам за професионализма и отдадеността, с които работите за развитието на нашите деца и изграждането им като успешни и силни личности. Съвремието изисква не само любов към младите хора и професията, но и преодоляване на предизвикателствата, които времето поставя. Пожелавам Ви здраве, дръзновение, лични и професионални успехи!
     Скъпи ученици, бъдете горди и с достойнство носете името на вашата гимназия – „Акад. С. Корольов". Запазете своя интерес към знанието и заедно с учителите си вървете по пътя към успешната лична реализация. Бъдете здрави и упорити, за да превърнете мечтите си в реалност.
     Честит празник! Честита годишнина! Честит юбилей!
                                         С уважение, Павел Димов
                                         Председател на училищното настоятелство

Търсене в сайта:

За връзка с нас

 

Училищното настоятелство обявява кампания за набиране на средства за участие в състезания на ученици от ПМГ "Акад. Сергей Корольов"

IBAN: BG05IABG74581000914001
BIC: IABGBGSF, ASSET BANK, Благоевград