• A-
  • A
  • A+

Отлично представяне на областния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование

    Учениците от ПМГ „Акад. Сергей Корольов" за пореден път се представиха на висота на областния кръг на олимпиадата по „Биология и здравно образование", проведен на 23.02.2020 година. В своите възрастови групи те заеха челните позиции.
11-12 клас
1. Иван Кирилов Манчев - ХIe клас - класиран за Национален кръг
3. Виктория Георгиева Радичева - ХIe клас
4. Крум Красимиров Митов - ХIe клас
5. Крис Мирославов Кирилов - ХIIe клас
10 клас
2. Емили Валентинова Костадинова - Хе клас
4. Йоана Кирилова Стоянова - Хе клас
9 клас
1. Вероника Айкова - IХe клас
   Ученикът от ХIe клас Иван Кирилов Манчев, единствен от цялата област и всички възрастови групи, се класира за Националния кръг на олимпиадата по биология! Иван Манчев за трета поредна година покрива изискванията за участие на Националната олимпиада, като през 2018 година е представител на ПМГ "Акад.Сергей Корольов" Благоевград във финалите.
   Поздравяваме всички ученици, участвали на Олимпиадата, за положения труд и високите резултати, достойно защитили името на гимназията!

Обучение по катедри


  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.