• A-
  • A
  • A+

Повод за гордост за катедра „Чужди езици" в ПМГ-Благоевград

 На 26 февруари 2021г. директорът на ПМГ-Благоевград, г-н Н. Каращранов, реши лично да поздрави и връчи грамотите и наградите на 2 ученички, изявили се с познанията си по чужд език през настоящата учебна година. Това са:

- Марина Веселинова Николова от VII клас, която освен грамота за 1-во място в състезанието по творческо писане на английски език в своята възрастова гупа, получи книги на английски език и ваучер на стойност 100 лв. за да избере сама наградата си. Поздравления получи и нейната учителка по английски език – г-жа Маргарита Янкулска;
- Марина Карамфилова Николова от VI клас, с грамота от РУО- Благоевград за отлично представяне на областния кръг на олимпиадата по руски език. За съжаление за нейната възрастова група няма национален кръг, защото сме уверени че и там тя би се представила достойно.

Да пожелаем и още бъдещи успехи на двете съименнички!

1 marina nikolova7 klas

2 marina nikolova6klas

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Техническо обединение

  • Обществени науки и ...

Занимания по интереси

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.