• A-
  • A
  • A+

Бронзов медал в откритото първенство по информатика – SOFIA OPEN

     ПМГ "Акад. Сергей Корольов" отново защити позициите си на единствената гимназия в областта, която успява да излъчи участници в националната олимпиадата по информатика. За финалния кръг се класираха Кристиян Гърчев – 11. клас с ръководител Емилия Николова и Димо Терзиев – 10. клас с ръководил Донка Георгиева.
     Учениците се състезаваха в най-тежката група и въпреки това се представиха достойно.
     Пореден повод за гордост е и представянето на Димо Терзиев в откритото първенство по информатика – SOFIA OPEN. В турнира, който се проведе на 2 април 2021 г., Димо Терзиев се представи блестящо и завоюва бронзов медал. Поздравяваме нашите ученици за постигнатите резултати и им желаем бъдещи успехи!

dimokristiyan

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки и ...

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.