• A-
  • A
  • A+

"Да живеем устойчиво в хармония с природата"

     На 02.06.2022 г. екип на РИОСВ - гр. Благоевград, запозна ученици от 6 и 8 клас при ПМГ- Благоевград, с темата на Световния ден на околната среда през 2022 - "Само една планета", с тематичен фокус "Да живеем устойчиво в хармония с природата". Кампанията акцентира върху изменението на климата, загубата на биологично разнообразие и замърсяването, като същевременно насърчава хората навсякъде по света да живеят в хармония.

img 20220602 122917

img 20220602 122932

img 20220602 123237

Обучение по катедри


  • Обществени науки и ...

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.