• A-
  • A
  • A+

Областен кръг

     ПМГ е училище с установени традиции в изучаването на немски език. За поредна година учениците се представиха отлично на областния кръг на олимпиадата. На общинския кръг се явиха участници от две състезателни групи – 8 и 11 клас. Християн Бенгюзов (8д) е единственият ученик от областта, класиран от националната комисия за националния кръг, Ивана Сачкова (8д) е втора по резултат, Родион Маринов от 11 г клас също е на първо място в областта в неговата състезателна група. Горди сме с нашите ученици и поздравяваме всички явили се на олимпиадата от 8 и 11 клас за достойното им представяне!

Протокол на допуснатите до национален кръг на олимпиадата по немски език за учебната 2019/2020 г. - ТУК

ne 1

 

ne 2

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.