• A-
  • A
  • A+

Областен кръг на олимпиадата по български език и литература

     Края на февруари се проведе областният кръг на олимпиадата по български език и литература. Както всяка година, на нея взеха участие наши ученици. С удоволствие разбрахме, че отново имаме класирани и за националната олимпиада. Това са Стилян Педински - представител от седми клас, който се е представил чудесно.

     Катерина Василева от 12. клас е другата ученичка, която за пореден път доказа, че в ПМГ освен в точните дисциплини, сме първенци и в областта на литературата.

    Честито на Стилян и Катерина.

    Гордеем се с вас!

Обучение по катедри


  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.