• A-
  • A
  • A+

"Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена"

     Това е Нели Цонева от 11.в клас. Тя участва в литературен конкурс за художествен разказ, организиран от Центъра за еврейско-българско сътрудничество АЛЕФ на тема "Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена". От 149 участници в конкурса са номинирани за награда 20. Те са финалисти. Нели е сред тях. На 08.06.2020 г. на специална церемония ще бъдат обявени победителите. Да пожелаем успех на Нели в предстоящото награждаване!

neli tconeva

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.