• A-
  • A
  • A+

Отличени ученици в категория "Наука и образование"

   По случай 108 години от Освобождението на Горна Джумая на тържествена сесия на Общински съвет - Благоевград бяха отличени двама ученици на ПМГ в категория "Наука и образование": Антонио Георгиев от 12 а клас за постигнати високи резултати на национални и международни състезания по география и участие в национални състезания по математическа лингвистика и Димитър Лазаров от 11 д клас за постигнати високи резултати на Националната олимпиадата по история и цивилизация.
   Ръководството и педагогическия колектив на ПМГ им пожелава здраве, късмет, дръзновение и още успехи и завоювани отличия!

img 20201005 125549

Обучение по катедри


  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.