• A-
  • A
  • A+

СОФТУНИАДА 2021

     На 15 и 16 май се проведе конкурса по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България – СофтУниада 2021. В категория състезателно програмиране участваха трима наши ученици – Кристиян Гърчев от 11д клас, Димо Терзиев от 10б клас и Антонио Скендерски от 11б клас. Горди сме, че и тримата ни представители защитиха достойно името на гимназията. В категория състезателно програмиране (старша възраст) Кристиян Гърчев и Димо Терзиев заеха съответно 2 и 3 място в класирането. За блестящото си представяне, освен грамоти, те получиха и парични и предметни награди.
     Поздравления момчета за чудесното представяне! Желаем ви здраве и още много успехи!

softuniada

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Обществени науки и ...

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.