• A-
  • A
  • A+

Първо място на Националната олимпиада по география

     Страхотен успех и първо място на Националната олимпиада по география спечели ученикът Антонио Симеонов Георгиев от 12а клас и завоюва почетната титла "Лауреат". Заслужено отличие в резултат на упорита работа и постоянство със сърце за географията и подкрепата на г-жа Ваня Стоева.
     Седмица по-късно се проведе Европейската олимпиада по география @EGeo 2021, която се проведе дистанционно на 18-20.06.2021! Домакин на събитието и участието на българския отбор беше МГ "Д-р Петър Берон" - Варна, където Антонио се представи достойно на крачка от бронзовия медал. В резултат на високите отличия е поканен в разширения национален отбор по география, където ще се подготвя за Международната олимпиада.
     Гордеем се с теб Антонио!
     Ръководството и педагогическият колектив на ПМГ ти желаем здраве, късмет и още много покорени върхове!

image1

image2

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.