• A-
  • A
  • A+

Ученик на ПМГ ще участва в Международната олимпиада по география!

     Пореден успех и връх в географията завоюва ученикът Антонио Симеонов Георгиев от XII а клас, който спечели място в национални отбор на страната по география и ще участва в най-престижното състезание за годината! Това ще бъде втора Международна олимпиада за ученика! През 2019 г. също беше част от Националния отбор на България на провелата се олимпиада в Хонг Конг. Той доказа, че е един от най- добрите в страната и заслужава да се състезава с най-добрите в света!

     За първа година олимпиадата ще се проведе онлайн, като домакин на събитието е Истанбул!

     Покорен връх с упорита работа и постоянство, със сърце за географията и подкрепата на г-жа Ваня Стоева. Гордеем се с теб, Антонио!

     Ръководството на училището и педагогическият колектив поздравява Антонио за високия успех и му пожелава здраве, да вярва в себе си и да продължава все така с успехите на световната сцена!

Обучение по катедри


  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.