• A-
  • A
  • A+

Униформа

 Съгласно Правилника за дейността и устройството на ПМГ „Акад. С. Корольов" от 15.09.2022г. ученическата униформа за учениците в гимназията включва:
  - бяла риза или тениска с якичка, на които е избродирано логото на училището /без щампи и шарки/;
   - тъмносин панталон /за момичетата – тъмносиня пола/;
   - шал или вратовръзка с логото на гимназията;
   - тъмносин суитчер или елек с логото на гимназията;
     Цялата униформа може да закупите в магазина за униформи при клиника „Рубидент".

 

dsc00712

dsc00713

student1 student2

student3 student4

student5student6

dsc05652

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.

За връзка с нас

 

Училищното настоятелство обявява кампания за набиране на средства за участие в състезания на ученици от ПМГ "Акад. Сергей Корольов"

IBAN: BG05IABG74581000914001
BIC: IABGBGSF, ASSET BANK, Благоевград